Beau van Erven Dorens gaat in januari nieuw "groots" programma presenteren

Beau van Erven Dorens gaat in januari nieuw "groots" programma presenteren

<em>Beau van Erven Dorens</em> gaat in januari nieuw &quot;groots&quot; programma presenteren Beau van Erven Dorens geeft in januari het stokje door aan Eva Jinek en dat betekent dat de presentator weer een gaatje in zijn agenda heeft. Op 1 januari presenteert hij daarom een nieuw programma op RTL 4, namelijk: Postcodeloterij The Biggest Quiz."Het is het grootste wat ik ooit heb gedaan. Er kan vijf miljoen euro worden gewonnen, dus dat is nogal wat", aldus Beau. Bekijk hierboven het RTL Boulevard fragment waarin Luuk Ikink vertelt over Beau's nieuwe programma. Beau zeer emotioneel in De Sleutel: "Ik moet er niet om gaan huilen, maar het is verdrietig" Bekijk deze video » De Sleutel-dakloze Sunil kijkt in Beau terug op vorig leven en schaamt zich kapot Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens mag niet bij Songfestival-clubje Bekijk deze video » Rolf Sanchez als 18-jarige in X-Factor, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Entertainment :
Beau van Erven Dorens gaat in januari nieuw "groots" programma presenteren

Beau van Erven Dorens geeft in januari het stokje door aan Eva Jinek en dat betekent dat de presentator weer een gaatje in zijn agenda heeft. Op 1 januari presenteert hij daarom een nieuw programma op RTL 4, namelijk: Postcodeloterij The Biggest Quiz.
"Het is het grootste wat ik ooit heb gedaan. Er kan vijf miljoen euro worden gewonnen, dus dat is nogal wat", aldus Beau.

Bekijk hierboven het RTL Boulevard fragment waarin Luuk Ikink vertelt over Beau's nieuwe programma.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens gaat in januari nieuw "groots" programma presenteren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen