Beau van Erven Dorens gaat in januari nieuw "groots" programma presenteren

Beau van Erven Dorens gaat in januari nieuw "groots" programma presenteren

<em>Beau van Erven Dorens</em> gaat in januari nieuw &quot;groots&quot; programma presenteren In deze komische quiz gaat het om welke onwaarschijnlijke gebeurtenissen het afgelopen jaar echt hebben plaatsgevonden en welke absurde nieuwsfeiten niet waar zijn. BizarCabaretduo Niels van der Laan en Jeroen Woe testen in De Nationale Non-Nieuwsquiz 2019 zes BN'ers en het publiek. Presentator en programmamaker Jack Spijkerman selecteerde voor deze quiz allerlei bizarre nieuwsberichten en opmerkelijke nieuwsfoto's. DeelnemersDe BN'ers in de studio zitten in twee panels. Zij moeten echt en nep van elkaar onderscheiden. Onder de deelnemers: Katinka PoldermanCabaretière Thomas van LuynCabaretier Frank EvenblijPresentator en tv-maker Giel BeelenRadio-dj bij Radio Veronica VergetenJack Spijkerman selecteerde berichten die misschien niet iedereen gelezen heeft of die het merendeel eind december eigenlijk alweer vergeten is. In een keur van absurde nieuwsfeiten proberen de BN'ers antwoord te vinden op de vraag: welke onwaarschijnlijke gebeurtenissen hebben dit jaar écht plaatsgevonden? Beau van Erven Dorens gaat in januari nieuw "groots" programma presenteren Bekijk deze video »
Entertainment :
Beau van Erven Dorens gaat in januari nieuw "groots" programma presenteren

In deze komische quiz gaat het om welke onwaarschijnlijke gebeurtenissen het afgelopen jaar echt hebben plaatsgevonden en welke absurde nieuwsfeiten niet waar zijn.

Bizar
Cabaretduo Niels van der Laan en Jeroen Woe testen in De Nationale Non-Nieuwsquiz 2019 zes BN'ers en het publiek. Presentator en programmamaker Jack Spijkerman selecteerde voor deze quiz allerlei bizarre nieuwsberichten en opmerkelijke nieuwsfoto's.

Deelnemers
De BN'ers in de studio zitten in twee panels. Zij moeten echt en nep van elkaar onderscheiden. Onder de deelnemers:

Katinka Polderman

Cabaretière

Thomas van Luyn

Cabaretier

Frank Evenblij

Presentator en tv-maker

Giel Beelen

Radio-dj bij Radio Veronica

Vergeten
Jack Spijkerman selecteerde berichten die misschien niet iedereen gelezen heeft of die het merendeel eind december eigenlijk alweer vergeten is. In een keur van absurde nieuwsfeiten proberen de BN'ers antwoord te vinden op de vraag: welke onwaarschijnlijke gebeurtenissen hebben dit jaar écht plaatsgevonden?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens gaat in januari nieuw "groots" programma presenteren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen