Niet iedereen zet de kerstboom: "Ik hou niet zo van kerstbomen dus ik heb het nooit gedaan"

Niet iedereen zet de kerstboom: "Ik hou niet zo van kerstbomen dus ik heb het nooit gedaan"

Niet iedereen zet de kerstboom: "Ik hou niet zo van kerstbomen dus ik heb het nooit gedaan" Wat vindt Nederland? is het opiniepanel van Hart van Nederland. Het panel bestaat op dit moment uit 27.000 leden en per onderzoek wordt een deel van het panel uitgenodigd. Dit keer is de vraag: "Hoe versier jij de kerstboom?" Bij veel Nederlanders staat de kerstboom al een tijdje in de woonkamer, en nu Sinterklaas het land uit is, gaat de rest van het land ook massaal aan de dennenboom. Maar niet iedereen. Sommige mensen hebben geen behoefte aan een kerstboom in huis: "Ik hou niet zo van kerstbomen dus ik heb het nooit gedaan", zegt een vrouw uit Delft. Bekijk hierboven de Hart van Nederland-beelden waarin de vrouw aangeeft helemaal niet zo van kerstbomen te houden. Mattie Valk bewondert Fred's kerstboom: "Hoe kom je nou aan zo'n grote boom?" Bekijk deze video » Rachel Hazes en Bridget Maasland bellen en appen met elkaar: "Ze is echt leuk" Bekijk deze video »
TV :
Niet iedereen zet de kerstboom: "Ik hou niet zo van kerstbomen dus ik heb het nooit gedaan"

Wat vindt Nederland? is het opiniepanel van Hart van Nederland. Het panel bestaat op dit moment uit 27.000 leden en per onderzoek wordt een deel van het panel uitgenodigd. Dit keer is de vraag: "Hoe versier jij de kerstboom?"

Bij veel Nederlanders staat de kerstboom al een tijdje in de woonkamer, en nu Sinterklaas het land uit is, gaat de rest van het land ook massaal aan de dennenboom. Maar niet iedereen. Sommige mensen hebben geen behoefte aan een kerstboom in huis: "Ik hou niet zo van kerstbomen dus ik heb het nooit gedaan", zegt een vrouw uit Delft.

Bekijk hierboven de Hart van Nederland-beelden waarin de vrouw aangeeft helemaal niet zo van kerstbomen te houden.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Niet iedereen zet de kerstboom: "Ik hou niet zo van kerstbomen dus ik heb het nooit gedaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV