Politie en nabestaanden zijn boos op hinderende omstanders bij ongelukken

Politie en nabestaanden zijn boos op hinderende omstanders bij ongelukken

Politie en <em>nabestaanden</em> zijn boos op hinderende omstanders bij ongelukken 9 oktober verliest 20-jargie Luciën de controle over het stuur en rijdt tegen een boom aan. Er komen steeds meer omstanders die filmen en hulpdiensten hinderen. De nabestaanden zijn boos op de omstanders: "Zijn dood is een kermisattractie geworden". Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over hinderende omstanders bij ongelukken Wil Boszhard probeert vrede te stichten in Utopia: "Wees een beetje liever voor elkaar" Bekijk deze video » Al tien jaar vecht de familie van Eline Melters tegen het OM: "Het was geen zelfmoord" Bekijk deze video » Niet iedereen zet de kerstboom: "Ik hou niet zo van kerstbomen dus ik heb het nooit gedaan" Bekijk deze video »
Nieuws :
Politie en nabestaanden zijn boos op hinderende omstanders bij ongelukken

9 oktober verliest 20-jargie Luciën de controle over het stuur en rijdt tegen een boom aan. Er komen steeds meer omstanders die filmen en hulpdiensten hinderen. De nabestaanden zijn boos op de omstanders: "Zijn dood is een kermisattractie geworden".

Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over hinderende omstanders bij ongelukken

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Politie en nabestaanden zijn boos op hinderende omstanders bij ongelukken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen