Max Verstappen is het niet eens met keuze fans

Max Verstappen is het niet eens met keuze fans

Max Verstappen is het niet eens met keuze fans Ziggo Sport heeft kijkers laten stemmen voor de beste Grand Prix van autocoureur Max Verstappen. Nederlandse F1-fans kozen voor de Grand Prix van Brazilië, met tegenzin van Max zelf. Hij is het hier namelijk niet mee eens. ''Deze GP is niks vergeleken met die van Oostenrijk, je moet echt naar het hele weekend kijken''. Bekijk hierboven van het interview met Ziggo Sport Max Verstappen fans reageren op Formule 1-seizoen Bekijk deze video » Giedo van der Garde over Formule 1-seizoen Max Verstappen Bekijk deze video »
Sport :
Max Verstappen is het niet eens met keuze fans

Ziggo Sport heeft kijkers laten stemmen voor de beste Grand Prix van autocoureur Max Verstappen. Nederlandse F1-fans kozen voor de Grand Prix van Brazilië, met tegenzin van Max zelf. Hij is het hier namelijk niet mee eens. ''Deze GP is niks vergeleken met die van Oostenrijk, je moet echt naar het hele weekend kijken''.

Bekijk hierboven van het interview met Ziggo Sport

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Max Verstappen is het niet eens met keuze fans of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV