Nabestaande in Pauw: ''Stop met het filmen van verkeersongelukken''

Nabestaande in Pauw: ''Stop met het filmen van verkeersongelukken''

Nabestaande in <em>Pauw</em>: ''Stop met het filmen van verkeersongelukken'' Het broertje van Jarona Hulleman overleed tijdens een auto-ongeluk, maar voordat de familie op de hoogte was stond het internet al vol met beeldmateriaal. Jarona zit aan tafel bij Pauw om mensen bewust te maken van het 'respectloze gedrag' en roept mensen massaal op om te stoppen met dit soort praktijken. Bekijk het hele verhaal van Jarona Hulleman in bovenstaande video van Pauw. Jamai Loman denkt dat RTL de stekker uit zijn programma trekt Bekijk deze video » Brigitte Kaandorp bezingt ouderdom in nieuwe show Bekijk deze video »
Talkshow :
Nabestaande in Pauw: ''Stop met het filmen van verkeersongelukken''

Het broertje van Jarona Hulleman overleed tijdens een auto-ongeluk, maar voordat de familie op de hoogte was stond het internet al vol met beeldmateriaal. Jarona zit aan tafel bij Pauw om mensen bewust te maken van het 'respectloze gedrag' en roept mensen massaal op om te stoppen met dit soort praktijken.

Bekijk het hele verhaal van Jarona Hulleman in bovenstaande video van Pauw.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nabestaande in Pauw: ''Stop met het filmen van verkeersongelukken'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen