Jamai Loman denkt dat RTL de stekker uit zijn programma trekt

Jamai Loman denkt dat RTL de stekker uit zijn programma trekt

<em>Jamai Loman</em> denkt dat RTL de stekker uit zijn programma trekt Jamai Loman praat bij Jeroen Pauw over de tegenvallende kijkcijfers van zijn programma Hoe zal ik het zeggen?, dat de laatste uitzending niet boven de 317.000 kijkers wist uit te komen: "RTL is een commerciële zender dus dat de mensen kijken is echt van belang. De cijfers waren gewoon niet goed genoeg dus de kans dat het terug komt acht ik klein", aldus de presentator. Bekijk het fragment van Pauw hierboven. Bekijk ook Amalia is 16 en straalt op nieuwe foto die Willem-Alexander maakte Bekijk deze video » Beau schreeuwt het uit vanwege truc Victor Mids Bekijk deze video »
TV :
Jamai Loman denkt dat RTL de stekker uit zijn programma trekt

Jamai Loman praat bij Jeroen Pauw over de tegenvallende kijkcijfers van zijn programma Hoe zal ik het zeggen?, dat de laatste uitzending niet boven de 317.000 kijkers wist uit te komen: "RTL is een commerciële zender dus dat de mensen kijken is echt van belang. De cijfers waren gewoon niet goed genoeg dus de kans dat het terug komt acht ik klein", aldus de presentator. Bekijk het fragment van Pauw hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jamai Loman denkt dat RTL de stekker uit zijn programma trekt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV