DWDD Heimwee: Kopspijkers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

DWDD Heimwee: Kopspijkers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

DWDD Heimwee: Kopspijkers gemist? Bekijk hier de hele uitzending Nog één keer keert het legendarische VARA-programma 'Kopspijkers' na bijna vijftien jaar terug op televisie. In de DWDD-special 'DWDD Heimwee: Kopspijkers' is iedereen van de partij. TypetjesJack Spijkerman presenteert deze speciale uitzending uiteraard. Er is ook meer cabaret dan ooit. Met de bekende typetjes van onder anderen Paul Groot, Owen Schumacher, Sanne Wallis de Vries, Erik van Muiswinkel en Hans Sibbel. Kopspijkers-spelHet bekende Kopspijkers-spel wordt deze avond gespeeld door Bert Visscher en Brigitte Kaandorp, er is livemuziek van Van Dik Hout en nog veel meer in een uur lang Kopspijkers. Kopspijkers keert in december eenmalig terug op tv Bekijk deze video » DWDD gemist? Kopspijkers eenmalig terug op televisie Bekijk deze video »
Uitzending :
DWDD Heimwee: Kopspijkers

Nog één keer keert het legendarische VARA-programma 'Kopspijkers' na bijna vijftien jaar terug op televisie. In de DWDD-special 'DWDD Heimwee: Kopspijkers' is iedereen van de partij.

Typetjes
Jack Spijkerman presenteert deze speciale uitzending uiteraard. Er is ook meer cabaret dan ooit. Met de bekende typetjes van onder anderen Paul Groot, Owen Schumacher, Sanne Wallis de Vries, Erik van Muiswinkel en Hans Sibbel.

Kopspijkers-spel
Het bekende Kopspijkers-spel wordt deze avond gespeeld door Bert Visscher en Brigitte Kaandorp, er is livemuziek van Van Dik Hout en nog veel meer in een uur lang Kopspijkers.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DWDD Heimwee: Kopspijkers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV