De grootste rivieren van de wereld gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De grootste rivieren van de wereld gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De grootste rivieren van de wereld gemist? Bekijk hier de hele uitzending De komende drie zaterdagen is deze documentaireserie over drie van de langste rivieren ter wereld wekelijks om 21:00 uur te zien op NPO 2. Hierin staan de Amazone, de Nijl en de Mississippi centraal. AmazoneDe Amazone, te zien in de eerste aflevering, is verreweg de grootste rivier op aarde. Het is een rivier van superlatieven. ZoetwaterMet 1100 zijrivieren heeft de Amazone het grootste stroomgebied ter wereld en op haar wonderbaarlijke tocht voert zij een vijfde van al het zoetwater op aarde met zich mee. De Amazone doet haar grootse reputatie eer aan. Jair Bolsonara beschuldigt Leonardo DiCaprio van het financieren van bosbranden Bekijk deze video »
Uitzending :
De grootste rivieren van de wereld

De komende drie zaterdagen is deze documentaireserie over drie van de langste rivieren ter wereld wekelijks om 21:00 uur te zien op NPO 2. Hierin staan de Amazone, de Nijl en de Mississippi centraal.

Amazone
De Amazone, te zien in de eerste aflevering, is verreweg de grootste rivier op aarde. Het is een rivier van superlatieven.

Zoetwater
Met 1100 zijrivieren heeft de Amazone het grootste stroomgebied ter wereld en op haar wonderbaarlijke tocht voert zij een vijfde van al het zoetwater op aarde met zich mee. De Amazone doet haar grootse reputatie eer aan.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De grootste rivieren van de wereld of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV