De Toppers spelen hysterisch kerstspel bij Beau

De Toppers spelen hysterisch kerstspel bij Beau

<em>De Toppers</em> spelen hysterisch kerstspel bij <em>Beau</em> De Toppers zijn te gast bij Beau en komen samen alvast in de kerstsfeer. De heren zijn niet alleen gezellig gekleed in kerstoutfits, maar worden ook getest over hun muzikale kennis. Wie van de drie mannen weet namelijk het meest van kerstmuziek? Er wordt fanatiek gerinkeld met de kerstbel en er zijn zelfs schapen en ezels. In 2020 vieren De Toppers hun eigen kerstfeestje 'Christmas Party Of The Year' vier dagen lang in Ahoy. Als de mannen deze avond bij Beau maar kunnen overtreffen. De talkshow Beau is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten van Beau terugkijken bij Gids.tv. Beau schreeuwt het uit vanwege truc Victor Mids Bekijk deze video »
Entertainment :
De Toppers spelen hysterisch kerstspel bij Beau

De Toppers zijn te gast bij Beau en komen samen alvast in de kerstsfeer. De heren zijn niet alleen gezellig gekleed in kerstoutfits, maar worden ook getest over hun muzikale kennis. Wie van de drie mannen weet namelijk het meest van kerstmuziek? Er wordt fanatiek gerinkeld met de kerstbel en er zijn zelfs schapen en ezels. In 2020 vieren De Toppers hun eigen kerstfeestje 'Christmas Party Of The Year' vier dagen lang in Ahoy. Als de mannen deze avond bij Beau maar kunnen overtreffen.

De talkshow Beau is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Toppers spelen hysterisch kerstspel bij Beau of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen