Johan Derksen voorspelt: 'Vitesse wint van Feyenoord'

Johan Derksen voorspelt: 'Vitesse wint van Feyenoord'

<em>Johan Derksen</em> voorspelt: 'Vitesse wint van Feyenoord' De heren van Veronica Inside doen weer Toto-voorspellingen. Johan Derksen heeft er een hard hoofd in dat Feyenoord van Vitesse gaat winnen. Ook de rest van de heren is niet al te positief over de club. Bekijk de beelden van deze en andere Toto-voorspellingen hierboven. Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20:30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Jan Boskamp speelt kerstman in nieuwe commercial Bekijk deze video » Johan Derksen: "Wat heeft John de Mol meer dan ik behalve geld?" Bekijk deze video »
Sport :
Johan Derksen voorspelt: 'Vitesse wint van Feyenoord'

De heren van Veronica Inside doen weer Toto-voorspellingen. Johan Derksen heeft er een hard hoofd in dat Feyenoord van Vitesse gaat winnen. Ook de rest van de heren is niet al te positief over de club. Bekijk de beelden van deze en andere Toto-voorspellingen hierboven.

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20:30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen voorspelt: 'Vitesse wint van Feyenoord' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen