Johan Derksen: "Wat heeft John de Mol meer dan ik behalve geld?"

Johan Derksen: "Wat heeft John de Mol meer dan ik behalve geld?"

Johan Derksen: &quot;Wat heeft <em>John de Mol</em> meer dan ik behalve geld?&quot; De mannen van Veronica Inside hebben het over de lijst van de machtigste mensen in de media, die afgelopen week verscheen. "Leg mij eens uit waarom John de Mol op één staat en ik op 20", zegt Johan Derksen tegen Wilfred Genee. "Wat heeft hij meer dan ik buiten geld?" Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven. Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wilfred Genee is opeens een machtige man in radioland: "Wat stelt deze lijst voor dan?" Bekijk deze video » Amalia is 16 en straalt op nieuwe foto die Willem-Alexander maakte Bekijk deze video »
TV :
Johan Derksen: "Wat heeft John de Mol meer dan ik behalve geld?"

De mannen van Veronica Inside hebben het over de lijst van de machtigste mensen in de media, die afgelopen week verscheen. "Leg mij eens uit waarom John de Mol op één staat en ik op 20", zegt Johan Derksen tegen Wilfred Genee. "Wat heeft hij meer dan ik buiten geld?" Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven.

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen: "Wat heeft John de Mol meer dan ik behalve geld?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen