The making of de grofgebekte Sint van Veronica Inside: "Rot op met Sinterklaas"

The making of de grofgebekte Sint van Veronica Inside: "Rot op met Sinterklaas"

The making of de grofgebekte <em>Sint</em> van <em>Veronica Inside</em>: &quot;Rot op met Sinterklaas&quot; Voor de derde keer op rij komt dezelfde Sint opbezoek bij de mannen van Veronica Inside. Zenuwachtig is hij niet en veel zin heeft hij ook niet. "Nee, rot op met die Sinterklaas", aldus de goedheiligman. Bekijk hierboven het fragment van Veronica Inside over Sinterklaas. Sinterklaas en Zwarte Piet aangevallen in Den Haag: bekijk de beelden Bekijk deze video » André Hazes verbrandt de sinterklaas calorieën en gaat tot het gaatje Bekijk deze video » Rachel Hazes en Bridget Maasland bellen en appen met elkaar: "Ze is echt leuk" Bekijk deze video » Niet iedereen zet de kerstboom: "Ik hou niet zo van kerstbomen dus ik heb het nooit gedaan" Bekijk deze video »
Entertainment :
The making of de grofgebekte Sint van Veronica Inside: "Rot op met Sinterklaas"

Voor de derde keer op rij komt dezelfde Sint opbezoek bij de mannen van Veronica Inside. Zenuwachtig is hij niet en veel zin heeft hij ook niet. "Nee, rot op met die Sinterklaas", aldus de goedheiligman.

Bekijk hierboven het fragment van Veronica Inside over Sinterklaas.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The making of de grofgebekte Sint van Veronica Inside: "Rot op met Sinterklaas" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen