Jury verklaart dat Tesla-baas Elon Musk niet schuldig is aan laster na pedo-tweet

Jury verklaart dat Tesla-baas Elon Musk niet schuldig is aan laster na pedo-tweet

Jury verklaart dat Tesla-baas <em>Elon Musk</em> niet schuldig is aan laster na <em>pedo</em>-tweet De jury heeft besloten dat Tesla-topman Elon Musk niet schuldig is van laster en eerroof. Hij noemde de Britse duikspecialist Vernon Unsworth 'pedo guy' in een van zijn tweets toen Unsworth deelnam aan de reddingsactie voor een groep Thaise voetballers. VergoedingUnsworth eiste in de rechtszaak een schadevergoeding van 190 miljoen van Musk. De achtkoppige jury heeft in Los Angeles besloten dat Musk zich niet schuldig heeft gemaakt aan de aanklacht. Bekijk hierboven het hele verslag van AD.nl over de zaak tegen Elon Musk Elon Musk presenteert ruimtevaartuig voor reizen naar maan en Mars Bekijk deze video » Elon Musk over nieuwe Starship: 'We moeten ons best doen om op andere planeten te leven' Bekijk deze video » YouTubers bundelen krachten om 20 miljoen bomen te planten Bekijk deze video »
Nieuws :
Jury verklaart dat Tesla-baas Elon Musk niet schuldig is aan laster na pedo-tweet

De jury heeft besloten dat Tesla-topman Elon Musk niet schuldig is van laster en eerroof. Hij noemde de Britse duikspecialist Vernon Unsworth 'pedo guy' in een van zijn tweets toen Unsworth deelnam aan de reddingsactie voor een groep Thaise voetballers.

Vergoeding
Unsworth eiste in de rechtszaak een schadevergoeding van 190 miljoen van Musk. De achtkoppige jury heeft in Los Angeles besloten dat Musk zich niet schuldig heeft gemaakt aan de aanklacht.

Bekijk hierboven het hele verslag van AD.nl over de zaak tegen Elon Musk

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jury verklaart dat Tesla-baas Elon Musk niet schuldig is aan laster na pedo-tweet of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV