Het boerenprotest steekt weer de kop op: "We gaan distributiecentra platleggen"

Het boerenprotest steekt weer de kop op: "We gaan distributiecentra platleggen"

Het <em>boerenprotest</em> steekt weer de kop op: &quot;We gaan distributiecentra platleggen&quot; 1, 14 en 16 oktober waren de boeren in Den Haag om te protesteren tegen het stikstofbeleid dat hen benadeeld. Nu willen de boeren distributiecentra platleggen zodat er met kerst alleen maar lege schappen in de winkels zijn. Bekijk hierboven het verslag van Hart van Nederland de plannen van de boeren. Mark Rutte in gesprek met boeren: ‘Ik ga geen lulverhalen vertellen’ Bekijk deze video » Opnieuw boerenprotest tegen stikstofbeleid: "Provinciehuis Haarlem geblokkeerd" Bekijk deze video » Opnieuw boerenprotest: provinciehuis Haarlem geblokkeerd Bekijk deze video » Carola Schouten moet nieuw stikstofbeleid voor nu geheimhouden Bekijk deze video »
Nieuws :
Het boerenprotest steekt weer de kop op: "We gaan distributiecentra platleggen"

1, 14 en 16 oktober waren de boeren in Den Haag om te protesteren tegen het stikstofbeleid dat hen benadeeld. Nu willen de boeren distributiecentra platleggen zodat er met kerst alleen maar lege schappen in de winkels zijn.

Bekijk hierboven het verslag van Hart van Nederland de plannen van de boeren.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het boerenprotest steekt weer de kop op: "We gaan distributiecentra platleggen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen