Burgemeesters luiden noodklok: "Er moet iets gebeuren binnen de politie"

Burgemeesters luiden noodklok: "Er moet iets gebeuren binnen de politie"

<em>Burgemeesters</em> luiden noodklok: &quot;Er moet iets gebeuren binnen de <em>politie</em>&quot; Burgemeesters en korpschefs vanuit het hele land luiden de noodklok over het tekort aan agenten in de regio. Dat blijkt uit een rondgang van het Algemeen Dagblad. Hierdoor moeten steeds meer bureaus dicht en is er steeds minder politie in uitgaansgebieden en bij voetbalwedstrijden aanwezig. Bekijk het fragment over de politietekorten hierboven. Politie en nabestaanden zijn boos op hinderende omstanders bij ongelukken Bekijk deze video » CDA-kamerlid Chris van Dam: Bezitters van illegaal vuurwerk in de cel" Bekijk deze video »
Nieuws :
Burgemeesters luiden noodklok: "Er moet iets gebeuren binnen de politie"

Burgemeesters en korpschefs vanuit het hele land luiden de noodklok over het tekort aan agenten in de regio. Dat blijkt uit een rondgang van het Algemeen Dagblad. Hierdoor moeten steeds meer bureaus dicht en is er steeds minder politie in uitgaansgebieden en bij voetbalwedstrijden aanwezig.

Bekijk het fragment over de politietekorten hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Burgemeesters luiden noodklok: "Er moet iets gebeuren binnen de politie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen