Danny Vera hoogste nieuwe binnenkomer ooit in Top 2000

Danny Vera hoogste nieuwe binnenkomer ooit in Top 2000

<em>Danny Vera</em> hoogste nieuwe binnenkomer <em>ooit</em> in <em>Top 2000</em> Danny Vera heeft met zijn nummer 'Roller Coaster' de top-5 van de Top 2000 van NPO Radio 2 bereikt. Hij komt binnen op plaats 4 en is daarmee de hoogste nieuwe binnenkomer in de geschiedenis van de 'lijst der lijsten'. Top 4000Vera's nummer is soweiso populair in de eindejaarslijstjes dit jaar. Ook in de Top 4000 van Radio 10 is het nummer in de top-10 te vinden, namelijk op nummer 8. Bekijk hierboven een live uitvoering van Danny Vera's 'Roller Coaster' op Radio 2. Danny Vera krijgt twee awards voor hit Roller Coaster: 'Ik hoef geen prijzen in muziek' Bekijk deze video » Danny Vera verrast door Radio 10-dj's met awards: 'Niet verwacht' Bekijk deze video »
Muziek :
Danny Vera hoogste nieuwe binnenkomer ooit in Top 2000

Danny Vera heeft met zijn nummer 'Roller Coaster' de top-5 van de Top 2000 van NPO Radio 2 bereikt. Hij komt binnen op plaats 4 en is daarmee de hoogste nieuwe binnenkomer in de geschiedenis van de 'lijst der lijsten'.

Top 4000
Vera's nummer is soweiso populair in de eindejaarslijstjes dit jaar. Ook in de Top 4000 van Radio 10 is het nummer in de top-10 te vinden, namelijk op nummer 8.

Bekijk hierboven een live uitvoering van Danny Vera's 'Roller Coaster' op Radio 2.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Danny Vera hoogste nieuwe binnenkomer ooit in Top 2000 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen