Patrick Roest sterkste bij bizarre 10 kilometer in Kazachstan

Patrick Roest sterkste bij bizarre 10 kilometer in Kazachstan

<em>Patrick Roest</em> sterkste bij bizarre <em>10 kilometer</em> in Kazachstan Patrick Roest heeft de 10 kilometer van zaterdag in Nur-Sultan, Kazachstan, op zijn naam geschreven. In een knotsgekke en slopende race pakte hij zijn eerste 10km-overwinning in wereldbekerverband. In de schaatshal waren de omstandigheden slecht. De hal was zo warm, dat Roest een beetje duizelig werd: "Het was heel zwaar. Het was zo ongelofelijk warm!" Ook Marcel Bosker had het zwaar: "Ik had het zo heet, ik raakte oververhit denk ik. Het werd gewoon zwart voor mijn ogen." Bekijk het fragment over de 10 kilometer in Kazachstan hierboven. Live: Wereldbeker schaatsen in Nur-Sultan (dag 2) Bekijk deze video »
Sport :
Patrick Roest sterkste bij bizarre 10 kilometer in Kazachstan

Patrick Roest heeft de 10 kilometer van zaterdag in Nur-Sultan, Kazachstan, op zijn naam geschreven. In een knotsgekke en slopende race pakte hij zijn eerste 10km-overwinning in wereldbekerverband.

In de schaatshal waren de omstandigheden slecht. De hal was zo warm, dat Roest een beetje duizelig werd: "Het was heel zwaar. Het was zo ongelofelijk warm!"

Ook Marcel Bosker had het zwaar: "Ik had het zo heet, ik raakte oververhit denk ik. Het werd gewoon zwart voor mijn ogen."

Bekijk het fragment over de 10 kilometer in Kazachstan hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Patrick Roest sterkste bij bizarre 10 kilometer in Kazachstan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen