Gezin in boerderij Ruinerwold was bekend bij instanties

Gezin in boerderij Ruinerwold was bekend bij instanties

Gezin in boerderij <em>Ruinerwold</em> was bekend bij instanties Gerrit Jan van D., de vader die zijn kinderen jaren verborgen hield in zijn boerderij in Ruinerwold, blijkt al meerdere malen door het oog van de naald te zijn gekropen. Het gezin was al lang in beeld bij de instanties, maar de vader wist ze keer op keer af te poeieren. Bekijk het fragment over het gezin uit Ruinerwold hierboven. Spookvader Gert Jan van D. liet de geest van zijn dode vrouw in zijn kinderen treden Bekijk deze video » 'Ruinerwold-vader Gerrit Jan van D. martelde Oostenrijker' Bekijk deze video »
Nieuws :
Gezin in boerderij Ruinerwold was bekend bij instanties

Gerrit Jan van D., de vader die zijn kinderen jaren verborgen hield in zijn boerderij in Ruinerwold, blijkt al meerdere malen door het oog van de naald te zijn gekropen. Het gezin was al lang in beeld bij de instanties, maar de vader wist ze keer op keer af te poeieren.

Bekijk het fragment over het gezin uit Ruinerwold hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gezin in boerderij Ruinerwold was bekend bij instanties of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen