WK Boksen: Anthony Joshua wint Clash of the Dunes van Andy Ruiz

WK Boksen: Anthony Joshua wint Clash of the Dunes van Andy Ruiz

WK Boksen: <em>Anthony Joshua</em> wint <em>Clash of the Dunes</em> van Andy Ruiz Andy Joshua heeft zaterdagavond zijn wereldtitels teruggepakt door te winnen van Andy Ruiz in The Clash of the Dunes. De Engelsman was de Mexicaan in een prachtig gevecht op punten te sterk af. BloedDe wedstrijd begon direct spectaculair, Andy Joshua sloeg al in de eerste ronde de linkerwenkbrauw van Ruiz open. In de tweede ronde was het de beurt aan Ruiz, die direct de linkerwenkbrauw van Joshua opensloeg. Licht geïrriteerde JoshuaIn de rondes die volgden probeerde Joshua de Mexicaan op afstand te houden met zijn linker, maar Ruiz wilde er een lijf-aan-lijf gevecht van te maken. Dit lukte vanaf ronde 6 steeds meer en Joshua raakte licht geïrriteerd. Andy wist zich goed te herstellen en bokste de rest van het gevecht zeer professioneel uit. Bekijk hier het moment dat Anthony Joshua hoort dat hij wint. Bekijk hieronder alle hoogtepunten van het gevecht. WK Boksen: Voorprogramma Ruiz vs Joshua eindigt in gelijkspel Bekijk deze video » Ruiz vs Joshua: Eerste ronde is voor Anhony Joshua Bekijk deze video » Ruiz vs Joshua: Tweede ronde gewonnen door Andy Ruiz Bekijk deze video » Ruiz vs Joshua: Halverwege heeft Anthony Joshua klein voordeel Bekijk deze video » Ruiz vs Joshua: Dicht bij elkaar bij ingaan laatste ronde Bekijk deze video »
Sport :
WK Boksen: Anthony Joshua wint Clash of the Dunes van Andy Ruiz

Andy Joshua heeft zaterdagavond zijn wereldtitels teruggepakt door te winnen van Andy Ruiz in The Clash of the Dunes. De Engelsman was de Mexicaan in een prachtig gevecht op punten te sterk af.

Bloed
De wedstrijd begon direct spectaculair, Andy Joshua sloeg al in de eerste ronde de linkerwenkbrauw van Ruiz open. In de tweede ronde was het de beurt aan Ruiz, die direct de linkerwenkbrauw van Joshua opensloeg.

Licht geïrriteerde Joshua
In de rondes die volgden probeerde Joshua de Mexicaan op afstand te houden met zijn linker, maar Ruiz wilde er een lijf-aan-lijf gevecht van te maken. Dit lukte vanaf ronde 6 steeds meer en Joshua raakte licht geïrriteerd. Andy wist zich goed te herstellen en bokste de rest van het gevecht zeer professioneel uit.

Bekijk hier het moment dat Anthony Joshua hoort dat hij wint. Bekijk hieronder alle hoogtepunten van het gevecht.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op WK Boksen: Anthony Joshua wint Clash of the Dunes van Andy Ruiz of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen