TV Show op reis met Floor Jansen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

TV Show op reis met Floor Jansen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

TV Show op reis met Floor Jansen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de TV Show op Reis is Ivo Niehe thuis in Zweden bij zangeres Floor Jansen. Ze is wereldberoemd, een superster van China tot Mexico en van Engeland tot Amerika. Beste ZangersMet de Finse symfonische metalband Nightwish staat ze steevast in uitverkochte stadions, maar in Nederland was ze relatief onbekend. Dat veranderde compleet dankzij het duet uit 'The Phantom of the Opera' met Henk Poort in het programma 'Beste Zangers'. ZwedenHet nummer ging viral met 4,5 miljoen views. Ivo zocht haar thuis op in Zweden waar ze woont met haar Zweedse man, drummer Hannes van Dahl en haar dochter van tweeënhalf jaar. Hans WiesmanIn Den Haag is Ivo op bezoek bij Hans Wiesman. De Dakota redde zijn leven. Reden voor hem om op de mooiste plekken in de wereld op zoek te gaan naar neergestorte Dakota's. Beste Zangers gemist? Floor Jansen & Henk Poort zingen 'Phantom Of The Opera' Bekijk deze video » Beste Zanger-ster Floor Jansen vertelt over hoe beroemdheid haar leven veranderde Bekijk deze video »
Uitzending :
TV Show op reis

In de TV Show op Reis is Ivo Niehe thuis in Zweden bij zangeres Floor Jansen. Ze is wereldberoemd, een superster van China tot Mexico en van Engeland tot Amerika.

Beste Zangers
Met de Finse symfonische metalband Nightwish staat ze steevast in uitverkochte stadions, maar in Nederland was ze relatief onbekend. Dat veranderde compleet dankzij het duet uit 'The Phantom of the Opera' met Henk Poort in het programma 'Beste Zangers'.

Zweden
Het nummer ging viral met 4,5 miljoen views. Ivo zocht haar thuis op in Zweden waar ze woont met haar Zweedse man, drummer Hannes van Dahl en haar dochter van tweeënhalf jaar.

Hans Wiesman
In Den Haag is Ivo op bezoek bij Hans Wiesman. De Dakota redde zijn leven. Reden voor hem om op de mooiste plekken in de wereld op zoek te gaan naar neergestorte Dakota's.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op TV Show op reis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV