Medialogica gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Medialogica gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Medialogica gemist? Bekijk hier de hele uitzending De laatste aflevering van Medialogica dit seizoen gaat over het debat rondom abortus. Dat is dit jaar in alle hevigheid opgelaaid. Publieke opinieVoor- en tegenstanders halen alles uit de kast om bezoekers van abortusklinieken te overtuigen van hun gelijk. Wie is in deze strijd om de publieke opinie aan de winnende hand? Wat is de mediastrategie van beide kampen? En hoe berichten journalisten over dit onderwerp? Plastic foetusjesHet debat wordt uitgevochten tot op de stoep van de abortuskliniek. Zo deelt de ene actiegroep voor de deur plastic foetusjes uit, terwijl de andere groepering grote waarschuwingsborden plaatst. LiefdevolDaar waar de één het in de discussie heeft over agressieve en intimiderende abortusdemonstranten, spreken anderen juist weer over liefdevolle counselors die opkomen voor vrouwen in nood. GelijkMedialogica onderzoekt hoe de verschillende partijen in het abortusdebat er alles aan doen om met woord en beeld hun gelijk te halen. Thierry Baudet: "Niemand staat te juichen bij abortus" Bekijk deze video » Pauw gemist? CDA-prominent Elco Brinkman over ophef abortus Bekijk deze video »
Uitzending :
Medialogica

De laatste aflevering van Medialogica dit seizoen gaat over het debat rondom abortus. Dat is dit jaar in alle hevigheid opgelaaid.

Publieke opinie
Voor- en tegenstanders halen alles uit de kast om bezoekers van abortusklinieken te overtuigen van hun gelijk. Wie is in deze strijd om de publieke opinie aan de winnende hand? Wat is de mediastrategie van beide kampen? En hoe berichten journalisten over dit onderwerp?

Plastic foetusjes
Het debat wordt uitgevochten tot op de stoep van de abortuskliniek. Zo deelt de ene actiegroep voor de deur plastic foetusjes uit, terwijl de andere groepering grote waarschuwingsborden plaatst.

Liefdevol
Daar waar de één het in de discussie heeft over agressieve en intimiderende abortusdemonstranten, spreken anderen juist weer over liefdevolle counselors die opkomen voor vrouwen in nood.

Gelijk
Medialogica onderzoekt hoe de verschillende partijen in het abortusdebat er alles aan doen om met woord en beeld hun gelijk te halen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Medialogica of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV