Het weer van zondag 8 december: Zware windstoten en kans op onweer

Het weer van zondag 8 december: Zware windstoten en kans op onweer

Het weer van zondag 8 december: Zware windstoten en kans op onweer In Nederland is het zondag en maandag typisch herfstweer met veel regen en een stevige wind. In de loop van de middag kan de zon af en toe tevoorschijn komen en de windkracht afnemen. Zware windstoten aan zee blijven mogelijk. Vanavond wordt het opnieuw onstuimig herfstweer: de buien worden pittiger en er is ook kans op een klap onweer. Het wordt een graad of 11. Bekijk het weerbericht van Het AD hierboven. Bridget Maasland over wilde avond met Rachel: "Wat een leuk wijf!" Bekijk deze video » Winston Gerschtanowitz zeer te spreken over eerste show Dancing On Ice: "Ik vond het een feest" Bekijk deze video »
Weer :
Het weer van zondag 8 december: Zware windstoten en kans op onweer

In Nederland is het zondag en maandag typisch herfstweer met veel regen en een stevige wind. In de loop van de middag kan de zon af en toe tevoorschijn komen en de windkracht afnemen. Zware windstoten aan zee blijven mogelijk. Vanavond wordt het opnieuw onstuimig herfstweer: de buien worden pittiger en er is ook kans op een klap onweer. Het wordt een graad of 11. Bekijk het weerbericht van Het AD hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het weer van zondag 8 december: Zware windstoten en kans op onweer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen