Stegeman op de Bres: Rob licht verschillende huurbazen op: "Je moet hem betalen"

Stegeman op de Bres: Rob licht verschillende huurbazen op: "Je moet hem betalen"

<em>Stegeman op de Bres</em>: Rob licht verschillende huurbazen op: &quot;Je moet hem betalen&quot; In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. Elke week blijft het spannend om te zien of Alberto de zaak gaat oplossen. Vanavond (8 december) staat de aflevering in het teken van een stel dat niet eens de luiers kan betalen van hun kind. "Wanneer komt het geld? Jij moet hem betalen", zegt Alberto licht geïrriteerd tegen de oplichter van het koppel. Stegeman op de Bres zie je elke zondag om 21.30 bij SBS6. Je kunt de afleveringen en fragmenten van Stegeman op de Bres terugkijken via Gids.tv. Alberto Stegeman woedend: 'Jij komt nog een keer tegen de verkeerde tegen' Bekijk deze video » Undercover in Nederland: Pedofiel wil afspraak met 14-jarig meisje: "Niet zo snel" Bekijk deze video » Alberto Stegeman schrikt van Bart F: "Je laat tonnen verdwijnen, man!" Bekijk deze video » Alberto Stegeman ‘ongelooflijk blij’ dat oplichter Bart F. gepakt is Bekijk deze video »
TV :
Stegeman op de Bres: Rob licht verschillende huurbazen op: "Je moet hem betalen"

In Stegeman op de bres helpt Alberto Stegeman samen met zijn team mensen die in de problemen zitten. Elke week blijft het spannend om te zien of Alberto de zaak gaat oplossen. Vanavond (8 december) staat de aflevering in het teken van een stel dat niet eens de luiers kan betalen van hun kind. "Wanneer komt het geld? Jij moet hem betalen", zegt Alberto licht geïrriteerd tegen de oplichter van het koppel.

Stegeman op de Bres zie je elke zondag om 21.30 bij SBS6. Je kunt de afleveringen en fragmenten van Stegeman op de Bres terugkijken via Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Stegeman Op De Bres
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Stegeman op de Bres: Rob licht verschillende huurbazen op: "Je moet hem betalen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen