Nicolette Kluijver heeft de slappe lach en cameraman "wordt gek"

Nicolette Kluijver heeft de slappe lach en cameraman "wordt gek"

<em>Nicolette Kluijver</em> heeft de slappe lach en cameraman &quot;wordt gek&quot; Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver zijn aan het draaien voor het programma Expeditie Robinson en Nicolette krijgt ineens de slappe lach. Het is zo erg, dat de cameraman en de geluidsman nauwelijks hun werk nog kunnen doen. De cameraman zegt: "Ik word gek", ook de geluidsman kan zijn lach niet inhouden. Bekijk hierboven de hilarische beelden die Nicolette deelt op haar Instagram. Kijk vanavond (8 december) naar de halve finale van Expeditie Robinson bij RTL 4. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Nicolette Kluijver krijgt hulp in de keuken van haar poesje Bekijk deze video » Mariana mag niet valsspelen in Expeditie Robinson: ‘Niet bijten in het touw!’ Bekijk deze video » Is Nicolette Kluijver bij de gynaecoloog of is het de halve finale van Expeditie Robinson? Bekijk deze video »
Entertainment :
Nicolette Kluijver heeft de slappe lach en cameraman "wordt gek"

Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver zijn aan het draaien voor het programma Expeditie Robinson en Nicolette krijgt ineens de slappe lach. Het is zo erg, dat de cameraman en de geluidsman nauwelijks hun werk nog kunnen doen.

De cameraman zegt: "Ik word gek", ook de geluidsman kan zijn lach niet inhouden. Bekijk hierboven de hilarische beelden die Nicolette deelt op haar Instagram. Kijk vanavond (8 december) naar de halve finale van Expeditie Robinson bij RTL 4.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nicolette Kluijver heeft de slappe lach en cameraman "wordt gek" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen