Bekijk de officiële trailer 'Suriname' met o.a. Liza Sips en rapper Josylvio

Bekijk de officiële trailer 'Suriname' met o.a. Liza Sips en rapper Josylvio

Bekijk de officiële trailer 'Suriname' met o.a. <em>Liza Sips</em> en rapper <em>Josylvio</em> Actrice Liza Sips en rapper Josylvio spelen de hoofdrollen in de film Suriname, die in februari in de Nederlandse bioscoop te zien zal zijn. "Ik heb altijd de wens gehad om te acteren in een speelfilm’", aldus Josylvio over zijn acteerdebuut. Suriname is nu al een veelbesproken film, want actrice Imanuelle Grives had een rol te pakken, maar werd op het festival Tomorrowland met drugs op zak opgepakt. Suriname is vanaf 20 februari 2020 in de bioscoop te zien. Bekijk hierboven de trailer die Liza Sips op haar Instagram deelt. Fajah Lourens neemt rol Imanuelle Grives over: ‘De een z’n dood is de ander z’n brood’ Bekijk deze video » Antwerpse rechtbank heeft geen boodschap aan schuldbetuiging van Imanuelle Grives Bekijk deze video »
Film :
Bekijk de officiële trailer 'Suriname' met o.a. Liza Sips en rapper Josylvio

Actrice Liza Sips en rapper Josylvio spelen de hoofdrollen in de film Suriname, die in februari in de Nederlandse bioscoop te zien zal zijn. "Ik heb altijd de wens gehad om te acteren in een speelfilm’", aldus Josylvio over zijn acteerdebuut. Suriname is nu al een veelbesproken film, want actrice Imanuelle Grives had een rol te pakken, maar werd op het festival Tomorrowland met drugs op zak opgepakt.

Suriname is vanaf 20 februari 2020 in de bioscoop te zien. Bekijk hierboven de trailer die Liza Sips op haar Instagram deelt.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de officiële trailer 'Suriname' met o.a. Liza Sips en rapper Josylvio of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen