Onrust in Den Haag: Jongeren tussen 11 en 19 aangehouden

Onrust in Den Haag: Jongeren tussen 11 en 19 aangehouden

<em>Onrust in Den Haag:</em> Jongeren tussen 11 en 19 aangehouden Het is al een tijdje onrustig in Den Haag. De oorzaak is de beslissing dat er dit jaar geen vreugdevuren zijn in rond de stad. De politie heeft al veel aanhoudingen verricht, ook minderjarigen. Zaterdagnacht gingen er meerdere containers in vlammen op. De politie heeft 19 jongens aangehouden in verband met deze brandstichting. De verdachten zouden allemaal tussen de 11 en 19 jaar zijn. Bekijk de vidoe van AD Nieuws over de onrust in Den Haag hierboven. Rellen Duindorp: Richard de Mos begrijpt boosheid Bekijk deze video » Chaos in Duindorp: politie kan veiligheid niet garanderen na rellen Bekijk deze video »
Nieuws :
Onrust in Den Haag: Jongeren tussen 11 en 19 aangehouden

Het is al een tijdje onrustig in Den Haag. De oorzaak is de beslissing dat er dit jaar geen vreugdevuren zijn in rond de stad. De politie heeft al veel aanhoudingen verricht, ook minderjarigen. Zaterdagnacht gingen er meerdere containers in vlammen op. De politie heeft 19 jongens aangehouden in verband met deze brandstichting. De verdachten zouden allemaal tussen de 11 en 19 jaar zijn.

Bekijk de vidoe van AD Nieuws over de onrust in Den Haag hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Onrust in Den Haag: Jongeren tussen 11 en 19 aangehouden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen