Samenvatting Nederland - Duitsland (WK Handbal)

Samenvatting Nederland - Duitsland (WK Handbal)

Samenvatting <em>Nederland - Duitsland</em> (WK Handbal) Nederland speelt maandag (9 december) in de hoofdronde tegen Denemarken. Na de wedstrijd vind je de samenvatting op Gids.tv. De Nederlandse handbaldames moesten het tegen Duitsland opnemen in de eerste hoofdwedstrijd van het WK Handbal in het Japanse Kumamoto. Dit ging niet vlekkeloos. De dames verloren met 23-25. Dit betekent dat de dames nog flink aan de bak moeten tegen Denemarken en Zuid-Korea om een plek in de halve finale veilig te stellen. Bekijk de samenvatting van Nederland - Duitsland hierboven. Samenvatting Servië - Nederland (WK Handbal) Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Noorwegen (WK Handbal) Bekijk deze video »
Sport :
Samenvatting Nederland - Duitsland (WK Handbal)

Nederland speelt maandag (9 december) in de hoofdronde tegen Denemarken. Na de wedstrijd vind je de samenvatting op Gids.tv.

De Nederlandse handbaldames moesten het tegen Duitsland opnemen in de eerste hoofdwedstrijd van het WK Handbal in het Japanse Kumamoto. Dit ging niet vlekkeloos. De dames verloren met 23-25. Dit betekent dat de dames nog flink aan de bak moeten tegen Denemarken en Zuid-Korea om een plek in de halve finale veilig te stellen.

Bekijk de samenvatting van Nederland - Duitsland hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Nederland - Duitsland (WK Handbal) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen