Songfestival presentatrice Chantal Janzen zingt refrein Arcade: "Wat een kak punt"

Songfestival presentatrice Chantal Janzen zingt refrein Arcade: "Wat een kak punt"

Songfestival presentatrice <em>Chantal Janzen</em> zingt refrein <em>Arcade</em>: &quot;Wat een kak punt&quot; Chantal Janzen is te gast bij Radio 100%NL en wordt door radio-dj Barry Paf gedwongen om het moeilijkste stukje van het winnende songfestival lied van dit jaar mee te zingen. Chantal leek 's morgensvroeg moeite te hebben met het inzingen van het refrein: "Wat een kak punt", maar ze vult het nummer van Duncan Laurence supermooi aan. Luister het Radio 100%NL-fragment met Chantal's 'Arcade' in de video hierboven. Jan Smit, Chantal Janzen en Edsilia Rombley presenteren Eurovisie Songfestival 2020 Bekijk deze video » Wordt Davina Michelle de Nederlandse inzending voor Eurovisie Songfestival 2020? Bekijk deze video » Chantal Janzen dolblij met Songfestival: "Dat RTL dit toestaat, vind ik fantastisch" Bekijk deze video » Chantal Janzen brengt kerstsingle uit met Marco Borsato, Gordon en Youp van 't Hek Bekijk deze video »
Entertainment :
Songfestival presentatrice Chantal Janzen zingt refrein Arcade: "Wat een kak punt"

Chantal Janzen is te gast bij Radio 100%NL en wordt door radio-dj Barry Paf gedwongen om het moeilijkste stukje van het winnende songfestival lied van dit jaar mee te zingen. Chantal leek 's morgensvroeg moeite te hebben met het inzingen van het refrein: "Wat een kak punt", maar ze vult het nummer van Duncan Laurence supermooi aan.

Luister het Radio 100%NL-fragment met Chantal's 'Arcade' in de video hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Mensen met M
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Songfestival presentatrice Chantal Janzen zingt refrein Arcade: "Wat een kak punt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen