Songfestival presentatrice Chantal Janzen zingt refrein Arcade: "Wat een kak punt"

Songfestival presentatrice Chantal Janzen zingt refrein Arcade: "Wat een kak punt"

Songfestival presentatrice <em>Chantal Janzen</em> zingt refrein <em>Arcade</em>: &quot;Wat een kak punt&quot; In deze aflevering van 'Mensen met M' gaat Margriet van der Linden in gesprek met Songfestival-winnaar Duncan Laurence en 'kalifaatmeisje' Laura H. Europa veroverenSinger-songwriter Duncan Laurence, die na de winst van het Eurovisie Songfestival bezig is om Europa te veroveren gaat in gesprek met Laura H., het kalifaatmeisje uit Zoetermeer. Haar verhaal hield heel Nederland in zijn greep en zij probeert dit jaar haar leven weer op de rails te krijgen. KleurIn Mensen met M gaat Margriet van der Linden in de week van kerst vier avonden achter elkaar met twee bekende Nederlanders in gesprek. Ze hebben allemaal op hun eigen manier kleur gegeven aan het afgelopen jaar. Hier kun je Mensen met M terugkijken Mensen met M: Angela de Jong en Duncan Laurence over 2019 Bekijk deze video » Songfestival presentatrice Chantal Janzen zingt refrein Arcade: "Wat een kak punt" Bekijk deze video »
Entertainment :
Songfestival presentatrice Chantal Janzen zingt refrein Arcade: "Wat een kak punt"

In deze aflevering van 'Mensen met M' gaat Margriet van der Linden in gesprek met Songfestival-winnaar Duncan Laurence en 'kalifaatmeisje' Laura H.

Europa veroveren
Singer-songwriter Duncan Laurence, die na de winst van het Eurovisie Songfestival bezig is om Europa te veroveren gaat in gesprek met Laura H., het kalifaatmeisje uit Zoetermeer. Haar verhaal hield heel Nederland in zijn greep en zij probeert dit jaar haar leven weer op de rails te krijgen.

Kleur
In Mensen met M gaat Margriet van der Linden in de week van kerst vier avonden achter elkaar met twee bekende Nederlanders in gesprek. Ze hebben allemaal op hun eigen manier kleur gegeven aan het afgelopen jaar.

Hier kun je Mensen met M terugkijken


Bekijk hier alle video's en artikelen van Mensen met M
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Songfestival presentatrice Chantal Janzen zingt refrein Arcade: "Wat een kak punt" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen