Najib Amhali heeft het boek van Fajah Lourens in èèn ruk uitgelezen

Najib Amhali heeft het boek van Fajah Lourens in èèn ruk uitgelezen

<em>Najib Amhali</em> heeft het boek van <em>Fajah Lourens</em> in èèn ruk uitgelezen Op 11 november lanceerde Fajah Lourens het boek Sex Safe. Het is zoals ze zelf zegt: "Een puberboek over seksuele voorlichting in een Fajah jasje." Comedian Najib Amhali dolt een beetje met haar en laat op Instagram weten dat hij het boek in èèn ruk heeft uitgelezen. Bekijk de video hierboven. Fajah Lourens komt met puberboek SEX SAFE over seksuele voorlichting Bekijk deze video » Zoon Fajah Lourens openhartig over seks: "We hebben het erover aan de eettafel" Bekijk deze video » Donny Roelvink en vriendin Janice Blok eerste keer samen op de foto Bekijk deze video »
Entertainment :
Najib Amhali heeft het boek van Fajah Lourens in èèn ruk uitgelezen

Op 11 november lanceerde Fajah Lourens het boek Sex Safe. Het is zoals ze zelf zegt: "Een puberboek over seksuele voorlichting in een Fajah jasje." Comedian Najib Amhali dolt een beetje met haar en laat op Instagram weten dat hij het boek in èèn ruk heeft uitgelezen. Bekijk de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Najib Amhali heeft het boek van Fajah Lourens in èèn ruk uitgelezen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen