Amerikaanse rapper Juice Wrld op 21-jarige leeftijd overleden

Amerikaanse rapper Juice Wrld op 21-jarige leeftijd overleden

Amerikaanse rapper <em>Juice Wrld</em> op 21-jarige leeftijd overleden De 21-jarige rapper Juice Wrld, wiens echte naam Jarad Anthony Higgins is, is overleden. Dat meldt TMZ. De doodsoorzaak is nog niet bekend. OnwelDe 21-jarige rapper werd op het vliegveld van Chicago onwel na een vlucht vanuit Californië. Bronnen vertelden aan TMZ dat er bloed uit de mond van de rapper kwam. Higgins was nog bij kennis toen hij met de ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. Kort na aankomst in het ziekenhuis, overleed hij. VerjaardagDe rapper vierde 2 december zijn 21-jarige verjaardag. Op zijn Instagram postte hij dat hij dit de hele week aan het vieren was. HitsJuice Wrld werd gezien als een grote belofte in de hiphop. Hij brak vorig jaar door met zijn hit Lucid Dreams. Daarnaast was de rapper ook te horen op het befaamde album Astroworld van Travis Scott. De rapper werkte ook samen met zangeres Ellie Goulding voor het nummer Hate Me. Ook rapte hij op het nummer Wasted met Lil Uzi Vert en stond hij met Nicki Minaj op het podium tijdens haar wereldtour. ReactiesDe dood van de 21-jarige rapper heeft veel los gemaakt. Veel rappers hebben zich al uitgesproken over zijn dood. Bekijk zijn hit Lucid Dreams hieronder. Juice WRLD - Lucid Dreams (Dir. by @_ColeBennett_ André Rieu in diepe rouw: Allergrootste fan overleden Bekijk deze video » Zanger Cha Ha is de derde K-popartiest in twee maanden die overlijdt Bekijk deze video »
Nieuws :
Amerikaanse rapper Juice Wrld op 21-jarige leeftijd overleden

De 21-jarige rapper Juice Wrld, wiens echte naam Jarad Anthony Higgins is, is overleden. Dat meldt TMZ. De doodsoorzaak is nog niet bekend.

Onwel
De 21-jarige rapper werd op het vliegveld van Chicago onwel na een vlucht vanuit Californië. Bronnen vertelden aan TMZ dat er bloed uit de mond van de rapper kwam. Higgins was nog bij kennis toen hij met de ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. Kort na aankomst in het ziekenhuis, overleed hij.

Verjaardag
De rapper vierde 2 december zijn 21-jarige verjaardag. Op zijn Instagram postte hij dat hij dit de hele week aan het vieren was.

Hits
Juice Wrld werd gezien als een grote belofte in de hiphop. Hij brak vorig jaar door met zijn hit Lucid Dreams. Daarnaast was de rapper ook te horen op het befaamde album Astroworld van Travis Scott. De rapper werkte ook samen met zangeres Ellie Goulding voor het nummer Hate Me. Ook rapte hij op het nummer Wasted met Lil Uzi Vert en stond hij met Nicki Minaj op het podium tijdens haar wereldtour.

Reacties
De dood van de 21-jarige rapper heeft veel los gemaakt. Veel rappers hebben zich al uitgesproken over zijn dood.

Bekijk zijn hit Lucid Dreams hieronder.

Praat mee
Klik op like als je dit heftig nieuws vond.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen