Pandaliefhebber Jasper mag mee met speciale pandareis

Pandaliefhebber Jasper mag mee met speciale pandareis

<em>Panda</em>liefhebber Jasper mag mee met speciale <em>pandareis</em> De 20-jarige Jasper Spaaij uit het Brabantse Deurne is als enige Nederlander uitgekozen voor een speciaal evenement: hij mag mee op pandareis naar China. Vroeger had Jasper al een bed vol pandaknuffels en tegenwoordig spaart hij ook andere spullen met het dier erop. Woensdag stapt hij op het vliegtuig naar het pandaland en mag hij ruim twee weken helpen bij het verzorgen van de dieren. Bekijk het fragment over de pandavriend hierboven. Schattige beelden van eerste ontmoeting voor tweeling-panda's in Berlijn Bekijk deze video »
Nieuws :
Pandaliefhebber Jasper mag mee met speciale pandareis

De 20-jarige Jasper Spaaij uit het Brabantse Deurne is als enige Nederlander uitgekozen voor een speciaal evenement: hij mag mee op pandareis naar China. Vroeger had Jasper al een bed vol pandaknuffels en tegenwoordig spaart hij ook andere spullen met het dier erop. Woensdag stapt hij op het vliegtuig naar het pandaland en mag hij ruim twee weken helpen bij het verzorgen van de dieren.

Bekijk het fragment over de pandavriend hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pandaliefhebber Jasper mag mee met speciale pandareis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen