Groepsmishandeling Helmond: zware mishandeling in fietsenstalling gefilmd

Groepsmishandeling Helmond: zware mishandeling in fietsenstalling gefilmd

<em>Groepsmishandeling Helmond</em>: zware mishandeling in fietsenstalling gefilmd Getuigen hebben zondagochtend gefilmd hoe een groep jongeren een paar andere leeftijdsgenoten in elkaar slaat. Op sociale media circuleert nu een schokkende video van het incident. De politiewoordvoerder bevestigt dat de vechtpartij plaatsvond in de fietsenstalling van de Hema. Bekijk de beelden van Hart van Nederland over de vechtpartij in Helmond hierboven. Politie en nabestaanden zijn boos op hinderende omstanders bij ongelukken Bekijk deze video » Het boerenprotest steekt weer de kop op: "We gaan distributiecentra platleggen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Groepsmishandeling Helmond: zware mishandeling in fietsenstalling gefilmd

Getuigen hebben zondagochtend gefilmd hoe een groep jongeren een paar andere leeftijdsgenoten in elkaar slaat. Op sociale media circuleert nu een schokkende video van het incident. De politiewoordvoerder bevestigt dat de vechtpartij plaatsvond in de fietsenstalling van de Hema.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland over de vechtpartij in Helmond hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Groepsmishandeling Helmond: zware mishandeling in fietsenstalling gefilmd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen