Marc van der Linden over kerst bij de Oranjes: 'Nog nooit zo dichtbij'

Marc van der Linden over kerst bij de Oranjes: 'Nog nooit zo dichtbij'

<em>Marc van der Linden</em> over kerst bij de Oranjes: 'Nog nooit zo dichtbij' Het Sinterklaasfeest is nog maar net afgelopen en de Oranjes pakken alweer uit voor Kerstmis. De royals vieren Kertmis dit jaar in paleis Huis ten Bosch. Gelukkig is de familie ook steeds actiever op social media en zien we de feestvieringen van dichtbij. Bekijk de beelden van RTL Boulevard over kerst bij de royals hierboven. Jack Spijkerman reageert op succes Kopspijkers: 'Betekent niet per se een vervolg' Bekijk deze video » Afscheid Fuller House: 'Het voelde als een begrafenis' Bekijk deze video »
Royals :
Marc van der Linden over kerst bij de Oranjes: 'Nog nooit zo dichtbij'

Het Sinterklaasfeest is nog maar net afgelopen en de Oranjes pakken alweer uit voor Kerstmis. De royals vieren Kertmis dit jaar in paleis Huis ten Bosch. Gelukkig is de familie ook steeds actiever op social media en zien we de feestvieringen van dichtbij.

Bekijk de beelden van RTL Boulevard over kerst bij de royals hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Een Huis Vol
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marc van der Linden over kerst bij de Oranjes: 'Nog nooit zo dichtbij' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen