Als de Brandweer gemist? Brand op balkon zorgt voor ongeruste buurtbewoners

Als de Brandweer gemist? Brand op balkon zorgt voor ongeruste buurtbewoners

<em>Als de Brandweer</em> gemist? Brand op balkon zorgt voor ongeruste buurtbewoners De bewoner van een flat ziet dat het balkon van zijn buren in brand staat en belt de brandweer. "Hout en karton staat in brand." Bekijk het fragment van Als de Brandweer hierboven. Als de Brandweer is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Als de Brandweer terugkijken via Gids.tv. Brandweerlieden kruipen door het oog van de naald in SBS6 programma Als de Brandweer Bekijk deze video » Als de Brandweer gemist? Brand op balkon zorgt voor ongeruste buurtbewoners Bekijk deze video » Als de Brandweer gemist? Grote gebouwbrand: "Het fikt helemaal uit" Bekijk deze video »
TV :
Als de Brandweer gemist? Brand op balkon zorgt voor ongeruste buurtbewoners

De bewoner van een flat ziet dat het balkon van zijn buren in brand staat en belt de brandweer. "Hout en karton staat in brand." Bekijk het fragment van Als de Brandweer hierboven.

Als de Brandweer is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Als de Brandweer terugkijken via Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Als de Brandweer gemist? Brand op balkon zorgt voor ongeruste buurtbewoners of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen