Als de Brandweer gemist? Grote gebouwbrand: "Het fikt helemaal uit"

Als de Brandweer gemist? Grote gebouwbrand: "Het fikt helemaal uit"

<em>Als de Brandweer</em> gemist? Grote gebouwbrand: &quot;Het fikt helemaal uit&quot; De brandweercentrale krijgt een verontrustende beller aan de telefoon: "Er is een hele grote gebrouwbrand. Het is echt heel groot. Het fikt er helemaal uit dus er moet veel brandweer komen." Die gaat dan ook direct op pad. Bekijk het fragment van Als de Brandweer hierboven. Als de Brandweer is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Als de Brandweer terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Als de Brandweer gemist? Brand op balkon zorgt voor ongeruste buurtbewoners Bekijk deze video » Als de Brandweer gemist? Levensgevaarlijke situatie na vastgelopen hoogwerker Bekijk deze video »
TV :
Als de Brandweer gemist? Grote gebouwbrand: "Het fikt helemaal uit"

De brandweercentrale krijgt een verontrustende beller aan de telefoon: "Er is een hele grote gebrouwbrand. Het is echt heel groot. Het fikt er helemaal uit dus er moet veel brandweer komen." Die gaat dan ook direct op pad. Bekijk het fragment van Als de Brandweer hierboven.

Als de Brandweer is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Als de Brandweer terugkijken via Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Als de Brandweer gemist? Grote gebouwbrand: "Het fikt helemaal uit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen