Als de Brandweer gemist? Levensgevaarlijke situatie na vastgelopen hoogwerker

Als de Brandweer gemist? Levensgevaarlijke situatie na vastgelopen hoogwerker

<em>Als de Brandweer</em> gemist? Levensgevaarlijke situatie na vastgelopen <em>hoogwerker</em> De brandweer wordt om assistentie gevraagd vanwege een hartstilstand in een flatgebouw. Meestal komt hierbij een hoogwerker aan te pas. Er wordt om iemands leven gevochten, want de vrouw kreeg vijf hartaanvallen en had geen pompfunctie meer. Naast vervoer moest de brandweerman ook beademen, maar dan gaat er iets vreselijk mis: Een storing in de bediening. Een levende nachtmerrie voor brandweerman Marc.... Als de Brandweer is vanaf 24 november wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Als de Brandweer terugkijken via Gids.tv. Brandweerlieden kruipen door het oog van de naald in SBS6 programma Als de Brandweer Bekijk deze video »
TV :
Als de Brandweer gemist? Levensgevaarlijke situatie na vastgelopen hoogwerker

De brandweer wordt om assistentie gevraagd vanwege een hartstilstand in een flatgebouw. Meestal komt hierbij een hoogwerker aan te pas. Er wordt om iemands leven gevochten, want de vrouw kreeg vijf hartaanvallen en had geen pompfunctie meer.

Naast vervoer moest de brandweerman ook beademen, maar dan gaat er iets vreselijk mis: Een storing in de bediening. Een levende nachtmerrie voor brandweerman Marc....

Als de Brandweer is vanaf 24 november wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Als de Brandweer terugkijken via Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Als de Brandweer gemist? Levensgevaarlijke situatie na vastgelopen hoogwerker of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen