Samenvatting PSV - Fortuna Sittard

Samenvatting PSV - Fortuna Sittard

Samenvatting <em>PSV - Fortuna Sittard</em> Op zaterdag 6 december speelden PSV en Fortuna Sittard in de zestiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd eindigde in 5-0 door goals van Ritsu Doan, Donyell Malen, Steven Bergwijn, Mo Ihattaren en Cody Gakpo. PSVEr ligt een enorme druk op de ploeg van Mark van Bommel bij het ingaan van de zestiende speelronde. Na een hele lange periode met oncreatief spel en heel veel puntverlies moeten de Eindhovenaren nu eindelijk weer eens punten gaan pakken. Gaat dat in eigen huis lukken? Samenvatting FC Emmen - PSV Bekijk deze video » Fortuna SittardFortuna staat er niet heel erg goed voor. Alhoewel de ploeg van Kevin Hofland op de veertiende plaats verblijft, is het gat met de definitieve degradatie (nummer 17) maar vier punten. Het zou dus mooi zijn als er in Eindhoven punten gepakt gaan worden.
Voetbal :
Samenvatting PSV - Fortuna Sittard

Op zaterdag 6 december speelden PSV en Fortuna Sittard in de zestiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd eindigde in 5-0 door goals van Ritsu Doan, Donyell Malen, Steven Bergwijn, Mo Ihattaren en Cody Gakpo.

PSV
Er ligt een enorme druk op de ploeg van Mark van Bommel bij het ingaan van de zestiende speelronde. Na een hele lange periode met oncreatief spel en heel veel puntverlies moeten de Eindhovenaren nu eindelijk weer eens punten gaan pakken. Gaat dat in eigen huis lukken?

Fortuna Sittard
Fortuna staat er niet heel erg goed voor. Alhoewel de ploeg van Kevin Hofland op de veertiende plaats verblijft, is het gat met de definitieve degradatie (nummer 17) maar vier punten. Het zou dus mooi zijn als er in Eindhoven punten gepakt gaan worden.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting PSV - Fortuna Sittard of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen