Samenvatting Vitesse - Feyenoord

Samenvatting Vitesse - Feyenoord

Samenvatting <em>Vitesse - Feyenoord</em> Op zondag 7 december speelden Feyenoord en Vitesse in de zestiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Geldredome in Arnhem. De wedstrijd eindigde in 0-0. FeyenoordFeyenoord beleeft onder Dick Advocaat weer een opleving. Alhoewel het voetballend nog steeds niet sprankelt, is er onder Advocaat nog niet verloren in de Eredivisie. Daarnaast vallen jonge spelers als Luis Sinisterra en Orkun Kökcü in positieve zin op. Kan Feyenoord de vorm doorzetten? Samenvatting Feyenoord - PEC Zwolle Bekijk deze video » VitesseVitesse zit in een veel lastiger pakket. Na de zoveelste verloren partij, uit tegen SC Heerenveen, besloot trainer Leonid Slutsky te stoppen. Onder de nieuwe trainer, interim-coach Oosting, wil Vitesse eigenlijk een 'Feyenoordje' doen. Kan dat uitgerekend tegen de ploeg van Advocaat gaan lukken?
Voetbal :
Samenvatting Vitesse - Feyenoord

Op zondag 7 december speelden Feyenoord en Vitesse in de zestiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Geldredome in Arnhem. De wedstrijd eindigde in 0-0.

Feyenoord
Feyenoord beleeft onder Dick Advocaat weer een opleving. Alhoewel het voetballend nog steeds niet sprankelt, is er onder Advocaat nog niet verloren in de Eredivisie. Daarnaast vallen jonge spelers als Luis Sinisterra en Orkun Kökcü in positieve zin op. Kan Feyenoord de vorm doorzetten?

Vitesse
Vitesse zit in een veel lastiger pakket. Na de zoveelste verloren partij, uit tegen SC Heerenveen, besloot trainer Leonid Slutsky te stoppen. Onder de nieuwe trainer, interim-coach Oosting, wil Vitesse eigenlijk een 'Feyenoordje' doen. Kan dat uitgerekend tegen de ploeg van Advocaat gaan lukken?

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Vitesse - Feyenoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen