Lubach onthult wéér Songfestival-nieuwtje

Lubach onthult wéér Songfestival-nieuwtje

<em>Lubach</em> onthult wéér <em>Songfestival</em>-nieuwtje Alle fragmenten uit deze aflevering Lubach maakt Zondag met Lubach: Heimwee Bekijk deze video » Lubach onthult wéér Songfestival-nieuwtje Bekijk deze video » Lubach voorspelt tweede Hongerwinter met boerenprotest Bekijk deze video » Lubach over Duindorp en haar problemen (én oplossingen) Bekijk deze video » Lubach pleit voor treinbonus: Treinschaamte is het nieuwe vliegschaamte Bekijk deze video » De drie presentatoren van het Eurovisie Songfestival 2020 zijn bekendgemaakt: Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit. Maar dat is niet de enige onthulling rondom het festival. Locatie, afterpartylocatie, afterparty-voor-bezoekers-locatie, logo's... Gelukkig mag Lubach ook een onthulling doen: de garderobeprijzen! Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Lubach onthult wéér Songfestival-nieuwtje

Alle fragmenten uit deze aflevering

De drie presentatoren van het Eurovisie Songfestival 2020 zijn bekendgemaakt: Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit. Maar dat is niet de enige onthulling rondom het festival. Locatie, afterpartylocatie, afterparty-voor-bezoekers-locatie, logo's... Gelukkig mag Lubach ook een onthulling doen: de garderobeprijzen!

Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lubach onthult wéér Songfestival-nieuwtje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen