Lubach over Duindorp en haar problemen (én oplossingen)

Lubach over Duindorp en haar problemen (én oplossingen)

<em>Lubach</em> over <em>Duindorp</em> en haar problemen (én oplossingen) Alle fragmenten uit deze aflevering Lubach maakt Zondag met Lubach: Heimwee Bekijk deze video » Lubach onthult wéér Songfestival-nieuwtje Bekijk deze video » Lubach voorspelt tweede Hongerwinter met boerenprotest Bekijk deze video » Lubach over Duindorp en haar problemen (én oplossingen) Bekijk deze video » Lubach pleit voor treinbonus: Treinschaamte is het nieuwe vliegschaamte Bekijk deze video » De inwoners van de Haagse wijken Duindorp en Scheveningen zijn boos omdat ze dit jaar geen vreugdevuur mogen bouwen en daarom is het onrustig in Den Haag. De gemeente staat wel open voor alternatieve plannen in de wijken. Daarom hebben de Scheveningers en Duindorpers samen een plan gemaakt om burgemeester Remkes over de streep te trekken. Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Lubach over Duindorp en haar problemen (én oplossingen)

Alle fragmenten uit deze aflevering

De inwoners van de Haagse wijken Duindorp en Scheveningen zijn boos omdat ze dit jaar geen vreugdevuur mogen bouwen en daarom is het onrustig in Den Haag. De gemeente staat wel open voor alternatieve plannen in de wijken. Daarom hebben de Scheveningers en Duindorpers samen een plan gemaakt om burgemeester Remkes over de streep te trekken.

Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lubach over Duindorp en haar problemen (én oplossingen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen