Bekijk de eerste trailer van Wonder Woman 1984

Bekijk de eerste trailer van Wonder Woman 1984

Bekijk de eerste trailer van <em>Wonder Woman 1984</em> Op 5 juni 2020 verschijnt de nieuwe DC-film Wonder Woman 1984 in de bioscopen. Zondagavond is op Brazil Comic Con (CCXP) de eerste trailer van de film getoond en gedropt. Bekijk de trailer hierboven. De sequel springt een paar eeuwen vooruit; van de jaren 40 naar de jaren 80. Diana Prince (Gal Gadot) wordt geconfronteerd met de Koude Oorlog en is op weg naar de Sovjet-Unie. Daar zal ze het op moeten nemen tegen Barbara Ann Minerva (Kristen Wiig), beter bekend als de levensgevaarlijke 'Cheetah'. Barbara was een Britse antropoloog die via de plantengod Urtzkartaga speciale krachten heeft gekregen. Bekijk hier meer over Wonder Woman 1984. Bekijk ook Bekijk hier de nieuwe trailer van komische superhelden film Shazam! Bekijk deze video » Bekijk nieuwe trailer van de film Joker Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de eerste trailer van Wonder Woman 1984

Op 5 juni 2020 verschijnt de nieuwe DC-film Wonder Woman 1984 in de bioscopen. Zondagavond is op Brazil Comic Con (CCXP) de eerste trailer van de film getoond en gedropt. Bekijk de trailer hierboven.

De sequel springt een paar eeuwen vooruit; van de jaren 40 naar de jaren 80. Diana Prince (Gal Gadot) wordt geconfronteerd met de Koude Oorlog en is op weg naar de Sovjet-Unie. Daar zal ze het op moeten nemen tegen Barbara Ann Minerva (Kristen Wiig), beter bekend als de levensgevaarlijke 'Cheetah'. Barbara was een Britse antropoloog die via de plantengod Urtzkartaga speciale krachten heeft gekregen.

Bekijk hier meer over Wonder Woman 1984.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de eerste trailer van Wonder Woman 1984 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV