Stegeman op de Bres gemist? Alberto confronteert camperdief

Stegeman op de Bres gemist? Alberto confronteert camperdief

<em>Stegeman op de Bres gemist?</em> Alberto confronteert camperdief Alberto Stegeman sprong zondagavond op de bres voor de heer Van Dongen. Hij verkocht zijn camper aan Harry H. maar kreeg vervolgens geen cent van hem. De presentator confronteert de vermeende oplichter die vervolgens weinig los wil laten. Bekijk hierboven het fragment van Stegeman op de Bres en zie hoe het afloopt. Stegeman op de Bres zie je elke zondag om 21.30 bij SBS6. Je kunt de afleveringen en fragmenten van Stegeman op de Bres terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Stegeman op de Bres: Rob licht verschillende huurbazen op: "Je moet hem betalen" Bekijk deze video » Buienradar: veel regen en kans op windstoten Bekijk deze video » Opvolgers Eva Jinek bekend: Sophie Hilbrand, Tijs van den Brink, Charles Groenhuijsen en anderen Bekijk deze video »
TV :
Stegeman op de Bres gemist? Alberto confronteert camperdief

Alberto Stegeman sprong zondagavond op de bres voor de heer Van Dongen. Hij verkocht zijn camper aan Harry H. maar kreeg vervolgens geen cent van hem. De presentator confronteert de vermeende oplichter die vervolgens weinig los wil laten. Bekijk hierboven het fragment van Stegeman op de Bres en zie hoe het afloopt.

Stegeman op de Bres zie je elke zondag om 21.30 bij SBS6. Je kunt de afleveringen en fragmenten van Stegeman op de Bres terugkijken via Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Stegeman Op De Bres
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Stegeman op de Bres gemist? Alberto confronteert camperdief of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen