Stegeman op de Bres gemist? Alberto confronteert camperdief

Stegeman op de Bres gemist? Alberto confronteert camperdief

<em>Stegeman op de Bres gemist?</em> Alberto confronteert camperdief In deze aflevering springt Alberto Steegman op de bres voor slachtoffers van de beruchte oplichtster Miriam P. Zij doet zich voor als interieurverzorgster, maar laat een spoor van vernieling achter. EllendeDe oplichtster blijft maar nieuwe slachtoffers maken. Overal waar ze komt, zorgt ze voor ellende en laat ze mensen met onbetaalde facturen achter. KrotMarten is een van de slachtoffers en doet zijn verhaal. In korte tijd maakt Miriam van zijn woning een krot. Hij wil dat Alberto haar hard aanpakt. En precies dat gaat hij doen. Stegeman op de Bres: Rob licht verschillende huurbazen op: "Je moet hem betalen" Bekijk deze video » Stegeman op de Bres gemist? Alberto confronteert camperdief Bekijk deze video »
TV :
Stegeman op de Bres gemist? Alberto confronteert camperdief

In deze aflevering springt Alberto Steegman op de bres voor slachtoffers van de beruchte oplichtster Miriam P. Zij doet zich voor als interieurverzorgster, maar laat een spoor van vernieling achter.

Ellende
De oplichtster blijft maar nieuwe slachtoffers maken. Overal waar ze komt, zorgt ze voor ellende en laat ze mensen met onbetaalde facturen achter.

Krot
Marten is een van de slachtoffers en doet zijn verhaal. In korte tijd maakt Miriam van zijn woning een krot. Hij wil dat Alberto haar hard aanpakt. En precies dat gaat hij doen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Stegeman Op De Bres
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Stegeman op de Bres gemist? Alberto confronteert camperdief of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen