Lubach pleit voor treinbonus: Treinschaamte is het nieuwe vliegschaamte

Lubach pleit voor treinbonus: Treinschaamte is het nieuwe vliegschaamte

<em>Lubach</em> pleit voor <em>treinbonus</em>: Treinschaamte is het nieuwe vliegschaamte Alle fragmenten uit deze aflevering Lubach maakt Zondag met Lubach: Heimwee Bekijk deze video » Lubach onthult wéér Songfestival-nieuwtje Bekijk deze video » Lubach voorspelt tweede Hongerwinter met boerenprotest Bekijk deze video » Lubach over Duindorp en haar problemen (én oplossingen) Bekijk deze video » Lubach pleit voor treinbonus: Treinschaamte is het nieuwe vliegschaamte Bekijk deze video » Het lukt in Europa maar niet om de hoofdsteden met een snelle trein met elkaar te verbinden. Tussen Amsterdam en Berlijn moet er bijvoorbeeld 15 tussenstops worden gemaakt! De bovenleidingen zijn niet overal hetzelfde en ook de sporen hebben verschillende breedtes. We moeten Europa dus op één lijn krijgen, zodat we minder hoeven te vliegen en vaker de trein kunnen pakken. De oplossing is volgens Arjen Lubach best simpel: een treinbonus. Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Lubach pleit voor treinbonus: Treinschaamte is het nieuwe vliegschaamte

Alle fragmenten uit deze aflevering

Het lukt in Europa maar niet om de hoofdsteden met een snelle trein met elkaar te verbinden. Tussen Amsterdam en Berlijn moet er bijvoorbeeld 15 tussenstops worden gemaakt!

De bovenleidingen zijn niet overal hetzelfde en ook de sporen hebben verschillende breedtes. We moeten Europa dus op één lijn krijgen, zodat we minder hoeven te vliegen en vaker de trein kunnen pakken. De oplossing is volgens Arjen Lubach best simpel: een treinbonus.

Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lubach pleit voor treinbonus: Treinschaamte is het nieuwe vliegschaamte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen