Slotaflevering Droomhuis gezocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Droomhuis gezocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Droomhuis gezocht gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van dit seizoen van Droomhuis Gezocht antwoorden op veelgestelde vragen over wat er met de deelnemers gebeurt na de opnames. Hoe loopt het af? Wie hebben gekocht?In deze speciale uitzending is te zien hoe het nu is met de dromers uit eerdere afleveringen. De vraag die kijkers vaak stellen na een uitzending is namelijk: welke mensen die op zoek zijn naar hun droomhuis, kopen er uiteindelijk ook eentje? Na de opnamesNu wordt duidelijk wat er gebeurt als presentator Sybrand Niessen en zijn cameraploeg weg zijn. Bekijk nieuwe huizen van Lil’ Kleine en Matthijs de Ligt Bekijk deze video »
Uitzending :
Droomhuis gezocht

In de laatste aflevering van dit seizoen van Droomhuis Gezocht antwoorden op veelgestelde vragen over wat er met de deelnemers gebeurt na de opnames. Hoe loopt het af?

Wie hebben gekocht?
In deze speciale uitzending is te zien hoe het nu is met de dromers uit eerdere afleveringen. De vraag die kijkers vaak stellen na een uitzending is namelijk: welke mensen die op zoek zijn naar hun droomhuis, kopen er uiteindelijk ook eentje?

Na de opnames
Nu wordt duidelijk wat er gebeurt als presentator Sybrand Niessen en zijn cameraploeg weg zijn.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Droomhuis gezocht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV