Henny Huisman houdt niet van feestjes maar maakt er toch programma over

Henny Huisman houdt niet van feestjes maar maakt er toch programma over

<em>Henny Huisman</em> houdt niet van feestjes maar maakt er toch programma over Henny Huisman wordt de nieuwe Gert Jan Dröge. In een nieuw programma Waar is het feestje? gaat de televisiemaker langs op verschillende feestjes. Hij praat erover met Wilfred Genee en Hélène Hendriks: "Ik mik op de 500 a 600.000 kijkers." "Ik houd niet van feestjes"Huisman is al druk bezig met de opnames. "Ik ben vanmiddag nog bij George Baker geweest, die 75 werd. Maar eigenlijk houd ik helemaal niet van feestjes. " Dat belooft dus nog wat. Bekijk het fragment van Café Hendiks & Genee hierboven. Bekijk ook Dit zijn de finalisten van Expeditie Robinson 2019 Bekijk deze video » Maestro gemist? Tatum Dagelet digireert prachtige Schindlers List Bekijk deze video »
TV :
Henny Huisman houdt niet van feestjes maar maakt er toch programma over

Henny Huisman wordt de nieuwe Gert Jan Dröge. In een nieuw programma Waar is het feestje? gaat de televisiemaker langs op verschillende feestjes. Hij praat erover met Wilfred Genee en Hélène Hendriks: "Ik mik op de 500 a 600.000 kijkers."

"Ik houd niet van feestjes"
Huisman is al druk bezig met de opnames. "Ik ben vanmiddag nog bij George Baker geweest, die 75 werd. Maar eigenlijk houd ik helemaal niet van feestjes. " Dat belooft dus nog wat. Bekijk het fragment van Café Hendiks & Genee hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Henny Huisman houdt niet van feestjes maar maakt er toch programma over of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen