Dit zijn de finalisten van Expeditie Robinson 2019

Dit zijn de finalisten van Expeditie Robinson 2019

Dit zijn de finalisten van <em>Expeditie Robinson 2019</em> Na een spannende strijd in de halve finale is bekend wie zullen gaan strijden om de winst van Expeditie Robinson 2019. Eva Cleven, Shary-An en Hugo gaan het het tegen elkaar opnemen in de eindstrijd. Shary-An laatste finalistShary-an was de laatste die de zogenaamde wok aanstak en verzekerde zichzelf daarmee van een plek in de finale. De zangeres kan het bijna niet geloven. Bekijk het fragment van Expeditie Robinson hierboven. Bekijk ook Hugo Kennis heeft zich geen seconde verveeld in Expeditie Robinson Bekijk deze video » Nicolette Kluijver heeft de slappe lach en cameraman "wordt gek" Bekijk deze video » Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Dit zijn de finalisten van Expeditie Robinson 2019

Na een spannende strijd in de halve finale is bekend wie zullen gaan strijden om de winst van Expeditie Robinson 2019. Eva Cleven, Shary-An en Hugo gaan het het tegen elkaar opnemen in de eindstrijd.

Shary-An laatste finalist
Shary-an was de laatste die de zogenaamde wok aanstak en verzekerde zichzelf daarmee van een plek in de finale. De zangeres kan het bijna niet geloven. Bekijk het fragment van Expeditie Robinson hierboven.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de finalisten van Expeditie Robinson 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen