Hugo Kennis verslaat Eva Cleven en is eerste finalist Expeditie Robinson 2019

Hugo Kennis verslaat Eva Cleven en is eerste finalist Expeditie Robinson 2019

<em>Hugo Kennis</em> verslaat Eva Cleven en is eerste finalist <em>Expeditie Robinson</em> 2019 Voor de eerste plek in de finale gaan maatjes Hugo Kennis en Eva Cleven de strijd met elkaar aan. Ze hebben allebei redelijk snel de puzzelstukken te pakken, maar het bouwen van de toren op het onstabiele platform - waar het woord 'winnaar' gevormd moet worden - blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Is Nicolette Kluijver bij de gynaecoloog of is het de halve finale van Expeditie Robinson? Bekijk deze video » Nicolette Kluijver heeft de slappe lach en cameraman "wordt gek" Bekijk deze video » Dit zijn de finalisten van Expeditie Robinson 2019 Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Hugo Kennis verslaat Eva Cleven en is eerste finalist Expeditie Robinson 2019

Voor de eerste plek in de finale gaan maatjes Hugo Kennis en Eva Cleven de strijd met elkaar aan. Ze hebben allebei redelijk snel de puzzelstukken te pakken, maar het bouwen van de toren op het onstabiele platform - waar het woord 'winnaar' gevormd moet worden - blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hugo Kennis verslaat Eva Cleven en is eerste finalist Expeditie Robinson 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen